Focuri de armă în Micro 19: Un bărbat a ajuns la spital împușcat de mai multe ori Recomandat

Duminică, 16 Septembrie 2018 17:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi după ce a fost împuşcat de mai multe ori în cartierul Micro 19. Incidentul s-a produs în jurul orei 01.30, dar victima a ajuns la spital patru ore mai târziu, reprezentanţii unităţii medicale fiind cei care au anunţat Poliţia, informează Mediafax. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla în ce condiţii s-a produs incidentul şi cine sunt atacatorii.

Bărbatul de 31 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi în jurul orei 05.00, la câteva ore de la producerea incidentului. El a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe de un taximetrist, iar cadrele medicale i-au acordat îngrijiri şi au anunţat Poliţia. „Un taximetrist l-a adus la Unitatea de Primiri Urgenţe, sângera abundent. Avea mai multe plăgi cu glonţ real, nu de cauciuc. Plăgile sunt la abdomen şi la nivelul picioarelor. Este internat în spital, noi am anunţat Poliţia”, a declarat coordonatorul SMURD Galaţi, Angel Trifan.

Incidentul s-a produs în cartierul Micro 19 la o oră după miezul nopţii. O persoană a sunat la o secţie de Poliţie din oraş şi a anunţat că a auzit focuri de armă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu i-au găsit pe suspecţi şi au căutat cu lanternele cartuşele folosite. „Incidentul a fost anunţat prin numărul unic de urgenţă de reprezentanţii Spitalului Judeţean la ora 05.30. A fost anunţată o persoană de 31 de ani, cu multiple plăgi împuşcate. Acum se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţia face cercetări pentru a afla cine a participat la răfuiala de stradă din Galaţi. Poliţiştii îl interoghează pe bărbatul din spital şi verifică toate camerele video stradale din zonă în care s-a produs incidentul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu