FOTO: Accident mortal şocant în care şi-au pierdut viaţa doi tineri din Galaţi Recomandat

Duminică, 23 Februarie 2020 12:26
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un accident groaznic de circulaţie s-a petrecut la Bârlad, în zona Unităţii Militare, unde în această  dimineaţă, la ora 08.05. Un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, a intrat cu o viteză foarte mare în gardul Garnizoanei Bârlad şi s-a răsturnat de câteva ori. Şoferul şi pasagerul au murit pe loc, iar maşina a luat foc, fiind stinsă de militarii garnizoanei, cu extinctoarele.  

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că şoferul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroşat un copac şi apoi s-a oprit într-un monument  amplasat  în faţa unităţii militare din zonă. Cauza exactă de producere a evenimentului rutier va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal ce va fi deschis. În urma accidentului a rezultat decesul a doi bărbaţi, în vârstă de 21, respectiv 19 ani, ambii din judeţul Galaţi. Se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat  Bogdan  Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Se pare că cei doi bărbaţi sunt originari din Bălăşeşti şi ar fi făcut drifturi toată noaptea în zona Gării şi a Unităţii Militare din Bârlad.

accid barlad 3

 

accoid barlad 2

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu