FOTOGALERIE: Antidot pentru caniculă - Noul parc de distracţie acvatică din Galaţi Recomandat

Luni, 02 August 2021 12:46
Publicat în Eveniment

Duminica primei zile din luna august a venit cu fierbinţeală maximă. Pe aşa o caldură nici măcar Nenea Iancu nu ar mai fi avut puterea să ne zică “ Căldură mare, monşer!” (în celebra schiţă carageliană termometrul arăta 33 de grade Celsius). Soarele ne rumeneşte cu peste 36 de grade generoase şi canicula ne muşcă, deşi câinii nu au nici o vină în etimologia latina (numele caniculei vine de la câine în latină dar se referă la steaua Sirius, denumită şi "Steaua Câine").
Din acest sfârsit de săptamană, părinţii şi copii se pot bucura de un parc de distracţie acvatic, plasat excelent pe malul Dunării. “Plaja Dunărea” poate primi deocamdată 1.500 de vizitatori, oferindu-le piscine, plajă, tobogan pentru adulţi şi unul special pentru copii, bazin cu valuri, hamace, locuri umbrite de relaxare, beach-bar si food court.
Toboganul atinge şi recordul celei mai înalte (20 de metri) instalaţii de gen din sud-estul Romaniei.
Sus în parcul de la Turnul de televiziune, oamenii se adună plini de curiozitate, privind la vale spre plajă. Şi în mod frecvent se aude: “Mamă, vreau şi eu în apă !”
Uite că acum putem avea o alternativă locală la tradiţionala vacanţă de pe litoral, fără înghesuiala autostrăzii, pentru multe ore plăcute si răcoroase la doi paşi, pe malul Dunării noastre.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu