Gălăţean băut la volan, a făcut spectacol pe străzile din Bârlad Recomandat

Joi, 19 Mai 2022 08:06
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, din cadrul Poliţiei Municipiului  Bârlad, au reţinut un bărbat de 37 de ani, din comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, care a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice şi a refuzat să se supună recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, notează estnews.ro.
Astfel, în data de 15 mai 2022, ora 13:45, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că, un autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi este condus sinuos, a pătruns în mod repetat pe sensul opus de mers şi prezintă un pericol pentru traficul rutier.
Echipajul deplasat în temeiul sesizării a depistat şi oprit, pentru control, autoturismul indicat, pe strada Tecuciului, din municipiul Bârlad, identificând persoana aflată la volan, un bărbat în vârstă de 37 de ani.
Poliţiştii au constatat că bărbatul depistat emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, dar a refuzat recoltarea acestora.
În aceeaşi zi, 15 mai 2022, în baza probatoriului administrat, poliţiştii bârlădeni l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. În cursul zilei de ieri, 16 mai 2022, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu