Gălăţean găsit înecat în Italia. Clipe de coşmar pentru familie! Recomandat

Vineri, 22 Iulie 2022 16:37
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un român în vârstă de 35 de ani a fost găsit înecat în lacul Alcali din Prato (Toscana), în seara zilei de luni, 18 iulie 2022. Nu se ştie nimic despre cum a ajuns bărbatul să se înece în lac.

Bărbatul se numeşte Marius Jecu şi este de loc din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi şi a fost găsit în jurul orei 19:45, în lacul artificial din zona străzii De Gasperi, în estul oraşului Prato, informează publicaţia locală Notizie di Prato.

El a fost dat dispărut şi a început să fie căutat în jurul orei 16:00 de unităţile de pompieri de la Protecţia Civilă. Ultima dată fusese văzut chiar lângă lacul Alcali, în care a fost găsit decedat. La faţa locului, pe lângă poliţişti şi pompieri au mai sosit magistratul de gardă şi medicul legist. Autorităţile locale fac cercetări pentru a se afla circumstanţele în care a murit tânărul.

Fratele bărbatului înecat, Valentin Jecu, a publicat pe o reţea de socializare o postare emoţionantă, prin care cere ajutorul comunităţii pentru cheltuielile de repatriere:

”Clipe de coşmar pentru familia noastră după decesul fratelui meu la numai 35 de ani…. Tragedia asta ne-a cutremurat pe toţi cei care l-am cunoscut, atât nucleul familial, cât şi cunoştinţele lui care ştiu cine şi cât de bun a fost Marius cu toată lumea. Rog atât pe cei care l-aţi cunoscut pe Marius, cât şi pe cei ce ne cunosc şi înţeleg durerea prin care trecem şi vreţi să ne daţi o mână de ajutor să-l putem aduce în ţară, să contribuie atât cât poate fiecare pentru a strânge capitalul necesar repatrierii.

Valentin Jecu – IBAN- IT56Q0306921529100000013883;

Bratu Aurica – IBAN- RO69RNCB0705112038040001.

Orice sumă e binevenită şi vă mulţumesc din suflet în numele întregii familii pentru ajutorul acordat!”

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu