Gălăţean prins la frontieră cu portbagajul burduşit de petarde şi pocnitori Recomandat

Marți, 17 Decembrie 2019 12:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român asupra căruia au fost descoperite 1.826 de articole pirotehnice, deşi acesta nu deţinea autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu astfel de materiale.

Astfel, în data de 16 decembrie 2019, în jurul orei 11.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic, pe D.N. 26, pe raza localităţii de frontieră Măstăcani, judeţul Galaţi, un autoturism marca Audi, condus de gălăţeanul B.N., în vârstă de 28 de ani. La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, s-a descoperit în portbagaj cantitatea totală de 1.826 de articole pirotehnice din categoria I, ambalate în cutii de carton. În urma verificărilor specifice efectuate, s-a concluzionat faptul că bărbatul nu deţine autorizaţie pentru a efectua operaţiuni cu astfel de materiale pirotehnice. Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat faptul că avea articolele pirotehnice de anul trecut şi urma să le folosească de sărbători.

Întreaga cantitate de produse, în valoare totală de 1.705 de lei, a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu