Gălăţeni amendaţi pentru alcool, mizerie şi nesupravegherea minorilor (VIDEO) Recomandat

Marți, 15 Septembrie 2020 13:03
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două acţiuni de amploare s-au derulat în acest final de săptămână pe raza secţiilor de poliţie locală 1 şi 5. Oamenii legii au avut în vedere menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în rândul cetăţenilor pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, a anunţat Poliţia Locală Galaţi.

Potrivit sursei citate, 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 23.000 lei, au aplicat poliţiştii locali în cadrul unui plan de măsuri care a urmărit: identificarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică sau care se dedau la activităţi ce pot provoca scandal; sancţionarea persoanelor care consumă băuturi alcoolice pe domeniul public; identificarea şi sancţionarea persoanelor care nu respectă normele legale privind curăţenia localităţii (aruncarea cojilor de seminţe, ambalajelor pe domeniul public etc.); combaterea şi prevenirea distrugerii mobilierului urban sau a elementelor de joacă pentru copii; prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală (consum/comercializare substanţe psihotrope, fapte produse cu violenţă). 31 dintre sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 (consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, nesupravegherea minorilor etc.). De asemnea, un număr de 24 de amezi au fost date pentru încălcarea prevederilor HCL 260/2018, privind murdărirea domeniului public.

Tot în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii locali de pe raza Secţiei nr. 1 l-au depistat pe numitul A.C., în vârstă de 23 ani, din Galaţi, care la vederea organelor de poliţie a abandonat un pliculeţ din plastic ce conţinea o substanţă vegetală mărunţită de culoare verzui-maronie. În acest caz, au fost întocmite actele procedurale, urmând ca împreună cu pliculeţul conţinând substanţa să fie înmânate lucrătorilor B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor, precizează instituţia.

VEZI VIDEO mai jos! ↓↓↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu