Gălăţeni cercetaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere Recomandat

Vineri, 20 Noiembrie 2020 11:14
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni români, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

„În data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Frumuşiţa au efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 18 ani, respectiv 27 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Galaţi. La solicitarea documentelor pentru control, tânărul în vârstă de 18 ani, aflat la volan, nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că acesta nu deţine permis de conducere, iar autoturismul aparţine pasagerului, bărbatul în vârstă de 27 de ani. Cu privire la cele constatate, proprietarul autoturismului în cauză a declarat că a consumat băuturi alcoolice şi din acest motiv i l-a încredinţat prietenului său să-l conducă, deşi cunoştea faptul că acesta nu deţine permis de conducere“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu