Gălăţeni "lăsaţi" fără telefoane în supermaketuri şi autobuze (UPDATE) Recomandat

Marți, 07 Decembrie 2021 14:06
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: După ce a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, 24 de ore, bărbatul bănuit de comiterea mai multor fapte de furt a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

.....................................................................................................................................................

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi telefonic, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, de către agentul de securitate care asigura paza unui supermarket, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, la punctul de lucru din incinta magazinului, se află un bărbat care ar fi bănuit de furtul unui telefon mobil.
Poliţiştii Secţiei 3 s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 24 de ani, asupra sa fiind găsite două telefoane mobile.
Acesta a fost condus la sediul Poliţiei şi, în urma probatoriului administrat, s-a stabilit că cele două telefoane ar fi fost sustrase de la proprietarii acestora, unul, în cursul zilei de 02.12.2021, în timp ce victima s-ar fi aflat la cumpărături, în supermarket, celălalt, în data de 06.12.2021, dintr-un mijloc de transport în comun.
Totodată, poliţiştii au stabilit că, în perioada 22.11 - 06.12.2021, bărbatul ar mai fi sustras, de la alte trei victime, alte două telefoane mobile şi un portofel.
A fost creat, în acest fel, un prejudiciu de aproximativ 7.640 de lei, poliţiştii reuşind recuperarea unei părţi din acesta, în valoare de 5.640 de lei.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în formă continuată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu