Gălăţenii au decis: Trafic fluidizat, cu două benzi pe sens, pe străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918 Recomandat

Vineri, 19 Iulie 2019 12:27
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat, vineri, 19 iulie 2019, că în urma sondajului lansat pe Facebook de către primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, privind proiectul de modernizare, cu fonduri europene, a străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918, 77% dintre voturi au fost pentru trafic fluidizat, cu două benzi pe sens, iar în zonele care permit să se realizeze şi parcări, în timp ce 23% dintre voturi au fost pentru mai multe locuri de parcare, dar cu unele segmente de drum cu singură bandă pe sens.

"Aproximativ 10.500 de persoane s-au pronunţat în cadrul sondajului şi le mulţumesc tuturor. Numărul mare este încă o dovadă că gălăţenii sunt receptivi la ideile noi. Ţinem cont de aceste păreri pentru proiectul de modernizare a celor două artere importante ale oraşului", spune Ionuţ Pucheanu.

Consultarea publică privind proiectul de modernizare, cu fonduri europene, a străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918 a fost lansată miercuri, 17 iulie 2019, pe pagina oficială de Facebook a primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Gălăţenii au fost astfel invitaţi să se pronunţe dacă doresc pe aceste artere ca traficul să fie fluidizat, cu două benzi pe sens, iar în zonele care permit să se realizeze şi parcări, sau dacă doresc mai multe locuri de parcare, dar cu unele segmente de drum cu o singură bandă pe sens, varianta câştigătoare urmând a fi pusă în aplicare. Votul online a fost deschis până vineri, 19 iulie 2019, la ora 11:00.

Articole similare: Vot online pentru modernizarea străzilor Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu