Gălăţenii s-au legat la ochi pentru justiţie

Luni, 18 Decembrie 2017 09:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câteva zeci de gălăţeni s-au adunat duminică, 17 decembrie 2017, în faţa Prefecturii Galaţi pentru un flashmob-protest inedit numit "România condamnată la tăcere". Oamenii şi-au acoperit ochii cu banderole negre şi au stat în tăcere zeci de minute, neputincioşi, fără să vadă, fără să poată spune ceva. Gestul lor vrea să le arate tuturor cum va deveni Justiţia în România, dar şi cetăţenii, după ce va trece noul pachet al legilor justiţiei.
"Pentru toată lumea va fi mai rău. Nu că ne vom întoarce în comunism, eu merg mai departe şi spun că ne întoarcem în feudalism. Aşa vom fi toţi după ce vor fi aprobate aceste legi care fac un rău imens, dar văd că nu toată lumea şi vede asta. Este frig, plouă, dar asta nu ne împiedică să ieşim din case. Am încercat acum să facem altceva, poate aşa oamenii înţeleg mai bine ce ne aşteaptă", a spus una dintre participantele la ineditul protest flashmob.
Gălăţenii speră că aşa , măcar în ceasul al 12-lea, ceva se va schimba, fie în ceea ce îi priveşte pe cetăţeni, care vor ieşi în număr mai mare să îşi apere drepturile, fie pe politicieni, care promovează acest pachet de legi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu