Galaţi: Bărbat înjunghiat la terasă Recomandat

Joi, 29 Septembrie 2022 16:28
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi luarea măsurii arestării preventive a unui inculpat, pentru săvârşirea, în concurs şi în stare de recidivă postcondamnatorie, a infracţiunilor de: tentativă la infracţiunea de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Cererea formulată a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat că la data de 19.09.2022, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe terasa unui magazin din satul Cişmele, comuna Smârdan, judeţul Galaţi, în prezenţa mai multor persoane, printre care şi două minore, dar şi a unui copil de aproximativ 4 ani, inculpatul a aplicat trei lovituri de cuţit unei persoanei vătămate, tot un bărbat, provocându-i plăgi înţepat-tăiate în zona toracelui anterior şi posterior cu hemopneumotorax stâng minim, leziuni care au necesitat 20-25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, precum şi altei persoanei vătămate, provocându-i o plagă înţepat-tăiată penetrantă şi transfixiantă bord ulnar 1/3 medie antebraţ stâng, leziune care au necesitat 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
Existau neînţelegeri mai vechi între cele două părţi care au culminat cu atacul. Activitatea infracţională a inculpatului a creat panică şi indignare în rândul persoanelor prezente în proximitatea comiterii faptelor. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu