Galaţi: Drogaţi sau fără permis, prinşi la volan Recomandat

Luni, 31 Ianuarie 2022 16:28
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Galaţi au oprit în trafic, la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 18.40, pe Bulevardul Marea Unire, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 25 de ani. Acesta a fost testat atât alcoolscop, cât şi pentru consumul de substanţe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru THC-5 (Cannabis). În consecinţă, poliţiştii l-au condus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice, şi au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
Pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni, este cercetat şi un alt conducător auto, în vârstă de 25 de ani, din comuna Gohor, ce a fost depistat la volanul unui autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918, din muncipiul Tecuci. Fiind testat cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru Amphetamină şi Benzodiazepine. Şi în acest caz, bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, poliţiştii întocmind dosar penal.
 
Totodată, în cursul acestui weekend, poliţiştii gălăţeni au constatat comiterea a patru infracţiuni de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, întocmind tot atâtea dosare penale. În două dintre cazuri, este vorba despre un adolescent, de 16 ani, din comuna Tuluceşti, depistat la volanul unui autoturism care circula pe o stradă din aceeaşi localitate, şi un bărbat, de 24 de ani, din comuna Cudalbi, depistat pe D.J. 251, aceştia nefiind posesori de permis auto.

Ceilalţi doi bărbaţi, de 28 şi 21 de ani, depistaţi conducând autoturismele pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, respectiv, pe Bulevardul Marea Unire, din municipiul Galaţi, figurau în bazele de date ale Poliţiei având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu