Galaţi: Percheziții de amploare de Valentine's Day Recomandat

Sâmbătă, 15 Februarie 2020 13:50
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Unor contrabandişti specializaţi în ţigarete, pe 14 februarie, le-a bătut în poartă Poliţia şi nu Cupidon. Astfel, vineri, 14 februarie 2020, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, au efectuat două percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată.

Perchezițiile au vizat două apartamente, din municipiul Galați, aparținând unui bărbat, de 62 de ani, bănuit de contrabandă cu țigarete. Din cercetări, a reieșit că, în perioada septembrie 2019 - februarie 2020, acesta ar fi comercializat,  în mod repetat, țigarete provenite din contrabandă, prejudiciul creat urmând a fi stabilit ulterior, pe parcursul anchetei.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au găsit și ridicat 5.000 de pachete cu țigarete, diferite mărci, de proveniență Republica Moldova. Bărbatul în cauză a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi (n.r. - sâmbătă, 15 februarie 2020), să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive corespunzătoare. Acțiunea a fost realizată cu sprijinul DOS -SOS Galați.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu