Galaţi: Tineri atacaţi cu maceta, în faţa blocului (VIDEO) Recomandat

Luni, 21 Martie 2022 12:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean aflat în stare de ebrietate a atacat cu o macetă un grup de tineri aflat la un bloc vecin. Speriaţi, tinerii au sunat la 112. La faţa locului au fost trimişi jandarmii. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei.
Duminică, 20 martie, în jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat de către Dispeceratul unităţii de poliţie pe strada Costache Conachi din cartierul Micro 19, întrucât la 112 a fost sesizat că o persoană este atacată cu o sabie.
Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat trei tineri care ţin blocată uşa de acces într-o scară de bloc. Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care are în mână o sabie şi au încercat să o oprească, blocând uşa. Jandarmii le-au cerut celor trei să lase uşa liberă, iar în acel moment, din casa scării a ieşit un bărbat cu o macetă în mână şi a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la faţa locului. Văzând că de faţă sunt şi jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat.
Agresorul, în vârstă de 35 ani, a fost condus la sediul poliţiei. Acesta a declarat verbal jandarmilor că a ieşit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenţei macetei asupra sa. La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare şi să discute, iar după o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat ameninţător şi în scurt timp a ieşit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească. Speriaţi, tinerii au fugit şi au sunat la 112, sesizând incidentul. Unul dintre tineri a observat momentul când agresorul a intrat într-o scară de bloc şi a blocat uşa până la sosirea forţelor de ordine publică.
Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Cercetările sunt continuate de poliţie. VEZI VIDEO mai jos! ↓

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu