Galaţi: Trei fete de 15 ani lovite pe trecere de un şofer drogat (UPDATE) Recomandat

Joi, 07 Iulie 2022 14:35
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Cele două fete transportate la spital nu au fracturi sau leziuni grave, dar vor rămâne sub supraveghere medicală, internate la Spitalul pentru Copii Galați.

..............................................................................

În data de 7 iulie 2022, în jurul orei 13:20, pe strada Milcov din municipiul Galaţi a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost rănite 2 minore.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi ajunşi în scurt timp la faţa locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având direcţia de deplasare dinspre strada Ionel Fernic către strada 1 Decembrie 1918, ar fi surprins şi accidentat 3 minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galaţi, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
În urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni uşoare şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Galaţi.
Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive - cocaină.
Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.
Se va întocmi dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu