Galaţiul este pregătit pentru votul de duminică. TOT ce trebuie să ştie cetăţenii Recomandat

Vineri, 08 Noiembrie 2019 12:58
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a anunţat astăzi, vineri, 08 noiembrie 2019, că pregătirea secţiilor de votare pentru alegerile prezidenţiale de duminică, 10 noiembrie 2019, este în plină desfăşurare. Pentru secţiile de votare care se află în unităţile şcolare, echipele care se ocupă de amenajare au ţinut cont de programul de studiu al elevilor, astfel încât procesul de predare-învăţare să nu fie perturbat. Subiect despre care cotidianul nostru a relatat în articolul "A început pregătirea secţiilor de votare din oraş (FOTO)".

În fiecare secţie există câte o urnă fixă şi una mobilă. Persoanele care sunt în imposibilitatea de a se deplasa la secţie pentru exprimarea dreptului de a vota pot face solicitare pentru urna mobilă în cursul zilei de sâmbătă, 09 noiembrie 2019, în intervalul orar 18.00 - 20.00. Persoanele care vor să afle, în funcţie de adresă, la ce secţie de votare sunt arondate pot accesa site-ul Primăriei Galaţi, unde există o secţiune special dedicată acestui lucru, având în vedere că s-a modificat numerotarea secţiilor, despre care puteţi citi în articolul "S-a modificat numerotarea şi delimitarea secţiilor de votare din Galaţi".

S-au achiziţionat 880 de ştampile cu menţiunea „VOTAT”, 176 de ştampile de control şi 176 de ghiduri pentru birourile electorale ale secţiilor de votare. Buletinele de vot şi toate celelalte materiale necesare votării au fost repartizate în saci pentru fiecare secţie, urmând a fi distribuite şi predate preşedinţilor secţiilor de votare municipiu, sâmbătă, 09 noiembrie 2019. Transportul buletinelor a fost organizat pe opt trasee în municipiul Galaţi, sub pază militară, structurile Ministerului Afacerilor Interne asigurând securitatea şi ordinea publică pe întreg parcursul procesului electoral. Monitorul de Galaţi a relatat despre acest subiect în articolul "436 de secţii de votare, amenajate în judeţul Galaţi pentru alegerile prezidenţiale".

Articole similare: Program special la Evidenţa Persoanei Galaţi, în weekendul alegerilor prezidenţiale

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu