Garaj spart pe Bulevardul Dunărea. Hoţul a furat bunuri de 40.000 lei Recomandat

Vineri, 01 Iulie 2022 16:31
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În data de 30 iunie 2022, în continuarea activităţilor care se desfăşoară într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Galaţi, sprijiniţi de colegi din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Galaţi.
În urma acestor percheziţii au fost identificate mai multe bunuri provenite din furt, dar şi persoana bănuită de comiterea acestei infracţiuni, un bărbat în vârstă de 35 ani, din Galaţi, care în noaptea de 19/20 iunie 2022, prin forţarea şi distrugerea uşii de acces, ar fi pătruns într-un garaj amplasat pe Bulevardul Dunărea din municipiul Galaţi, de unde ar fi sustras scule electrice (bormaşini, polizoare şi materiale pentru instalaţii sanitare), prejudiciul fiind de 40.000 lei.
Faţă de bărbatul de 35 ani s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive şi a fost arestat preventiv 30 de zile.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu