Gaşcă de minori, hoţi în serie de flori ornamentale (VIDEO) Recomandat

Vineri, 14 Iunie 2019 16:32
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici florile ornamentale nu mai sunt ferite de mâna lungă a hoţilor. Altfel nu s-ar explică de ce administratorii unei şcoli de şoferi din Galaţi s-au săturat să tot cumpere flori şi să le atârne în faţa clădirii, ca să creeze un ambient frumos, iar hoţii să le fure. Culmea este că hoții sunt nişte tineri, ce par a fi chiar minori, şi, la fel, par a cunoaşte bine locul. După al cincilea sau al şaselea furt, administratorii s-au dus la poliţie după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere (VEZI VIDEO mai jos!).

"Păreau a fi trei băieţi şi poliţia ne-a confirmat că sunt băieţi, sunt cunoscuţi de către poliţie. Nu aş fi făcut probabil reclamaţie dacă era prima oară, dar s-a întâmplat de cinci sau şase ori să cumpărăm florile, să le punem şi să dispară. Acum nu au stat nici măcar o săptămâna. Inclusiv florile de aici de jos ne-au fost scoase din pământ şi pleacă cu ele acasă", a spus Marinela Timofte, administratorul şcolii de şoferi.

Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru furt. Cel mai probabil florile au fost vândute în piaţă. Păgubiţii nu speră să îşi recupereze prejudiciul, dar măcar au speranţa că dacă se vede că incinta e supravegheată video hoţii se vor lăsa păgubaşi.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu