FOTO: "Gheizer" pe Faleza Superioară. Traficul este îngreunat (UPDATE) Recomandat

Miercuri, 25 Mai 2022 08:21
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: În jurul prânzului, Apă Canal a anunţat că s-a eliminat pierderea de apă și că nu a fost nevoie să oprească furnizarea apei pentru cetățenii din zona Port, așa cum menționase anterior. "S-a lucrat în presiune, fără a afecta alimentarea cu apă a populaţiei. Continuăm lucrările de remediere şi aducere la cotă a terenului în zona de intervenţie", precizează societatea.

page

......................................................................................................................................................

UPDATE: Contactaţi de reporterii noştri, reprezentanţii Apă Canal S.A. Galaţi ne-au comunicat următoarele: "În zona Falezei Superioare s-a spart o conductă. Echipele societăţii încearcă să rezolve situaţia. Se lucrează în presiune. Dacă în urma săpăturilor situaţia o impune, se va proceda la oprirea de apă, care va afecta zona Port".

Ulterior, societatea a revenit cu următoarea informare: "În dimineaţa zilei de 25 mai 2022 a survenit o avarie pe conducta magistrală Dn600mm din Bdul. Marea Unire (amplasată pe axul străzii), în dreptul parcului VIVA. Personalul APA CANAL Galaţi va interveni în regim de urgenţă pentru remediere. Funcţie de evoluţia operaţiunilor specifice de ridicare a avariei, în cazul în care nu se va putea interveni cu conducta în presiune şi va fi necesară oprirea apei, vom afecta alimentarea cu apă a consumatorilor din zona Port. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create participantilor la trafic în zona avariei. Mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora într-un interval cât mai scurt de timp".

WhatsApp Image 2022 05 25 at 08.46.54

......................................................................................................................................................

Surpriză, neplăcută, pentru şoferii gălăţeni care au plecat spre muncă, în această dimineaţă, pe Faleza Superioară. Din asfalt, pe carosabil, ţâşneşte apă, precum un gheizer (foto ↑). Traficul este îngreunat la ora acutuală, în zonă circulaţia fiind dirijată de poliţişti. Vom reveni!

WhatsApp Image 2022 05 25 at 08.46.55

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu