Grădiniţă veche de 50 de ani din Galaţi, modernizată cu fonduri prin PNRR Recomandat

Luni, 06 Februarie 2023 15:31
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost semnat, în cadrul PNRR, contractul de finanţare de circa 350.000 de euro pentru renovarea energetică a Grădiniţei cu Program Prelungit „Licurici”.
"PENTRU COPII: Modernizăm Grădiniţa „Licurici”. Construită în urmă cu 50 de ani, clădirea acestei grădiniţe din cartierul Micro 17 va fi modernizată cu fonduri PNRR. A fost semnat contractul de finanţare, în valoare de 1,7 milioane de lei. Proiectul presupune lucrări importante de renovare ce vor duce pe de o parte la condiţii mai bune pentru copii, iar pe de alta la reducerea consumului de energie", spune edilul Ionuţ Pucheanu.
Astfel, s-au prevăzut în principal lucrări pentru reabilitarea termică a clădirii, reabilitarea sistemului de încălzire şi de furnizare a apei calde, instalarea/reabilitarea sistemului de climatizare, modernizarea instalaţiilor de iluminat, instalarea unor sisteme alternative pentru producerea energiei, instalarea de staţii pentru încărcarea maşinilor electrice precum şi alte tipuri de lucrări conexe.
Clădirea Grădiniţei a fost construită în urmă cu aproximativ 50 de ani şi este situată în cartierul Micro 17.
Proiectul „Renovarea energetică a Grădiniţei cu Program Prelungit Licurici” este în valoare de 1.780.835,95 lei, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu