Grav accident cu victime la Tecuci Recomandat

Sâmbătă, 09 Iulie 2022 17:02
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia a fost sesizată în această după-amiază, sâmbătă, 09 iulie 2022, la ora 14.03, prin apel 112, despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci ajunşi în scurt timp la faţa locului au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme şi s-ar fi datorat pe fondul neacordării de prioritate.

Un bărbat, în vârstă de 47 ani, din comuna Cosmeşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, la ieşirea dintr-un complex comercial spre strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe această stradă şi era condus de un alt bărbat, în vârstă de 30 ani.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a doi pasageri de sex masculin, de 20 şi 24 ani, aflaţi în cel de-al doilea autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Tecuci pentru investigaţii medicale de specialitate.

Bărbatul de 47 ani nu a putut fi testat alcooscopic, întrucât se afla în stare de şoc traumatic, şi a fost transportat cu elicopterul SMURD Galaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, unde i se vor recolta şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La testarea celui de-al doilea conducător auto cu aparatul Drager, rezultatul a fost negativ.

În cauza de faţă poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu