Hoţ din maşini beat prins la furat, în cartierul Micro 20 Recomandat

 
Duminică, 19 Iunie 2022 21:11
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 01.05, un bărbat a sesizat Secţia 3 Poliţie Galaţi cu privire la faptul că în zona unui bloc din cartierul Micro 20, o persoană încearcă să deschidă portierele mai multor autoturisme parcate.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona indicată de apelant şi, în baza semnalmentelor date de acesta, au identificat persoana în cauză,  un bărbat,  de 48 de ani, din municipiul Galaţi. 

Cu ocazia controlului bagajelor pe care le avea asupra sa, poliţiştii au găsit mai multe accesorii auto, din primele verificări rezultând că acestea ar fi fost sustrase din două autoturisme parcate în zona mai sus menţionată. 

La faţa locului,  poliţiştii au constatat că cele două autoturisme prezintă avarii, unul la partea din faţă, celalalt la partea din spate, stabilindu-se că bărbatul ar fi găsit, în interiorul unuia dintre ele, cheia de contact şi ar fi încercat să plece cu el, lovindu-l pe celălalt. Totodată,  s-a stabilit că aceeaşi persoană ar fi rupt şi un ştergător de parbriz de la alt autoturism.

Bărbatul a fost condus la secţie şi testat alcoolscop, valoarea înregistrată fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere, furt calificat, furt în scop de folosinţă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi,  în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu