Impact mortal pe şoseaua de centură a Galațiului

Joi, 31 Martie 2016 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accident grav petrecut joi dimineaţă pe şoseaua de centură. Din cauze încă neelucidate, şoferul unui autoturism Solenza a intrat pe contrasens drept într-un alt autoturism, un Ford. Impactul a fost devastator. Martorii spun că avea viteză şi nu ar fi existat nicio urmă de frânare. Cei aflaţi în trafic au sărit în ajutorul şoferului de 26 de ani. Au venit imediat echipajele SMURD şi cele de descarcerare.
„Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, politraumă prin accident rutier. Nu a răspuns la nicio manevră de resuscitare. Am declarat decesul. L-am resuscitat 40 de minute”, a declarat dr. Marian Tuluceanu, SMURD Galaţi. În zonă circulaţia a fost blocată pe mai mult de un kilometru.
„Un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Ford condus de un bărbat de 39 de ani. În urma accidentului, bărbatul de 26 de ani a decedat la faţa locului iar bărbatul de 39 de ani a fost transportat la spital. În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă”, a precizat insp. pp Iulian Matei, Poliţia Rutieră Galaţi. Urmează ca ancheta poliţiei să stabilească cum s-a întâmplat accidentului şi care a fost cauza care a determinat şoferul să intre pe contrasens.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu