Înșelată și lăsată fără 15.000 lei Recomandat

Marți, 14 Iulie 2020 13:27
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, dosar în care un individ a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Conform anchetatorilor, în ziua de 09 iunie 2020, în jurul orei 11.30, persoana vătămată M.G., în timp ce se afla pe una dintre băncile situate pe trotuarul aferent str. Brăilei, în zona „Ultimul Leu” din municipiul Galaţi, a fost abordată de inculpatul M. V. şi de o altă persoană de sex masculin, rămasă neidentificată, aceştia transmiţându-i că a primit o sumă bani de la fiica sa, aflată în străinătate, iar pentru a-i putea retrage de la bancă, este nevoie de depunerea unei sume de bani în lei. În momentul următor, persoana vătămată a fost întrebată dacă deţine bani la domieiliu şi în urma răspunsului său afirmativ, a fost invitată să urce în autoturismul inculpaţilor, pentru a merge împreună cu aceştia să ia banii necesari de la domiciliu.

Ajunşi la locuinţa persoanei vătămate M.G., profitând de neatenţia acesteia, cei doi inculpaţi i-au sustras de pe patul din dormitor, suma de 15.000 de lei.

Cu ocazia activităţilor investigative efectuate de organele de urmărire penală, a fost identificat doar inculpatul M. V., faţă de care procurorii au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuste pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu