Incendiu la etajul 10

Marți, 16 Iunie 2015 06:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incendiu de proporţii la etajul 10 al unui bloc din Galaţi. Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă din cauza că flăcările şi fumului gros, făceau posibilă deplasarea la etajele superioare doar cu aparatul de rezpirat. Pompierii le-au schimbat pe acestea de mai multe ori. Un bătrân de 70 de ani a suferit o intoxicaţie cu fum şi a fost preluat de un echipaj SMURD.
„Are o formă uşoară de intoxicaţie cu fum. Poate şi atac de panică... “, a precizat dr. Cătălin Ţâmpău, SMURD Galaţi.
Şase autospeciale au acţionat la faţa locului. Pompierii, cu masca pe figură, au intrat prin scara blocului. Dacă aceasta ar fi fost blocată de foc, atunci era necesară intervenţia scării pentru a salva locatarii. Şi cum scara pompierilor gălăţeni e vai de ea....mai bine că nu a fost nevoie.
„Este fum mult pe faţa scării, se folosesc aparatele de respirat. Nu sunt persoane la care să nu se fi ajuns. Am acţionat cu mai multe autospeciale şi echipaj SMURD. Incendiul a fost lichidat. În apartamentul de unde a pornit focul nu se afla nicio persoană”, a precizat col. Liviu Vârlan, ISU Galaţi. Urmează ca pompierii să stabilească care a fost acuza incendiului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu