Incendiu violent pe strada Alexandru Carnabel din Galaţi (FOTO/VIDEO) Recomandat

Miercuri, 04 Septembrie 2019 15:40
Publicat în Eveniment

Trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD au intervenit, miercuri, 04 septembrie 2019, pe strada Alexandru Carnabel din municipiul Galaţi, după ce prin 112 s-a anunţat că de la o casă ies flăcări şi fum.

"La momentul la care au ajuns primele echipaje de pompieri incendiul se manifesta cu violenţă la două anexe gospodăreşti, două proprietăţi distincte, incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, nu s-a extins la nici una dintre locuinţele din preajma. Au ars două anexe gospodăreşti, o magazie şi o bucătărie tot ca o magazie de depozitare în care erau depozitate lemne şi alte materiale, proprietarii, o femeie în vârstă de peste 80 de ani şi un alt bărbat cu uşoare intoxicaţîi cu monoxid de carbon nu au necesitat transportul la spital", a precizat lt. col. Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Bătrână, care se simţea mai bine decât soţul ei, nu avea habar cum s-a întâmplat totul. "Eram afară când am văzut fumul şi apoi flăcările şi am fugit la un vecin să sune la pompieri. Acolo aveam magazie, aveam lemne. Nu ştiu de la ce a izbucnit focul pentru că nu aveam acolo nici măcar tras curent", a spus Maria Chirilă, proprietara casei, în vârstă de 85 de ani, care a avut de suferit alături de soţul de 90 de ani, după ce a crezut că focul îi va înghiţi casa.

Din primele cercetări, pompierii au stabilit drept cauza probabilă a incendiului focul deschis în spaţii închise, cel mai probabil o lumânare lăsată aprinsă.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

VIDEO 1 mai jos şi VIDEO 2 (Youtube - Monitorul de Galaţi)

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu