Judeţul Galaţi, parteneriat şi cu raionul Străşeni Recomandat

Joi, 17 Noiembrie 2022 10:30
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, şi preşedintele raionului Străşeni, Viorel Jardan, au semnat un acord de cooperare între judeţul Galaţi şi raionul Străşeni din Republica Moldova. Evenimentul a avut loc la Galaţi, la sediul Consiliului Judeţean.
„Avem o relaţie foarte bună cu reprezentanţii administraţiei locale din Republica Moldova, alături de care derulăm deja mai multe proiecte transfrontaliere importante, cum ar fi construirea unei clădiri noi pentru secţia de Pediatrie a Spitalului Orăşenesc Târgu Bujor sau amenajarea unei săli noi de spectacole la Centrul Cultural «Dunărea de Jos». Astfel, după Cahul, Hînceşti, Anenii Noi şi Cantemir, am semnat un parteneriat şi cu autorităţile din raionul Străşeni, alături de care vom pregăti diverse activităţi şi viitoare proiecte cu fonduri europene”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Raionul Străşeni este situat în partea centrală a Republicii Moldova, la doar 23 de kilometri de Chişinău. Raionul Străşeni are 39 de localităţi şi o populaţie de peste 80.000 de locuitori, potrivit Consiliului Județean Galați.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu