Juniorii au pedalat la Galaţi

 
Marți, 06 Octombrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproximativ o sută de copii au fost prezenţi duminică în parcarea centrului comercial Auchan din municipiul Galaţi, la cea de-a cincea ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă „Juniorii Pedalează”, organizat de Asociaţia Bike Works. În funcţie de vârstă, copiii au avut de parcurs două trasee care au cuprins mai multe tipuri de obstacole – cum ar fi treceri printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui obiect de la un punct fix la altul - menite să îi ajute în dobândirea acelor deprinderi necesare mersului în siguranţă pe bicicletă atunci când se plimbă în afara unui cadru organizat. Astfel, copiii au fost foarte motivaţi şi au încercat să parcurgă traseele de concurs într-un  timp cât mai scurt şi, pe cât posibil, fără greşeli majore. 

La finalul concursului, copiii au fost răsplătiţi cu diplome, medalii şi produse oferite de sponsori, iar cei mai buni dintre ei au urcat pe podium şi au ridicat trofeele ediţiei, în aplauzele părinţilor veniţi să îi susţină, dar şi a numeroşilor spectatori atraşi de atmosfera de sărbătoare din zona de concurs, de unde nu a lipsit muzica bună şi un mic atelier de face painting. 

„Obiectivul nostru a fost îndeplinit - cât mai mulţi copiii au venit să facă mişcare. De la ediţie la ediţie, numărul lor creşte şi ne bucurăm nespus că reuşim să mobilizăm copii, părinţi, dar şi oameni inimoşi care ne sprijină în dorinţa noastră de educa frumos o generaţie. Atmosfera generală a fost caracterizată de multa veselie, emoţii şi spirit competitiv, cu multă mişcare, astfel că toate eforturile care au stat în spatele acestei organizări - ale membrilor, voluntarilor şi sponsori - au fost răsplătite din belşug de veselia celor mici. Cu siguranţă vom continua seria proiectelor dedicate celor mici, pentru că nu e nimic mai frumos decât să fii în mijlocul lor”, a spus Loredana Cataramă, coordonator al proiectului „Juniorii Pedalează”. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu