La 80 de ani, omorâtă cu toporul pentru 2 lei (UPDATE) Recomandat

Marți, 24 Martie 2020 19:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi din materialul probator administrat în cauză până la acest moment, s-a reţinut că, la data de 24 martie 2020, în jurul orei 14.00, având nevoie de bani pentru a-şi procura substanţe halucinogene, a pătruns, fără drept şi fără acordul victimei în domiciliul acesteia, unde i-a aplicat lovituri repetate cu un topor în zona capului. În urma leziunilor traumatice cauzate în aceste împrejurări, victima a căzut la pământ, ulterior inculpatul sustrăgându-i suma de 2 lei din incinta locuinţei şi o pereche de cercei de la urechi. Urmare a leziunilor suferite victima a decedat. La data de 25 martie 2020, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, prevăzută de art. 188 alin.(1) şi art.189 alin.(1) lit.d) din Codul penal şi tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233, art.234 alin.(1) lit.f) din Codul penal, cu aplicarea art.38 alin.(1) din Codul penal. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii.

..........................................................................................................................................

Crimă înfiorătoare în localitatea gălăţeană Iveşti. O femeie, în vârstă de 80 de ani, a fost omorâtă cu mai multe lovituri de topor de un tânăr din localitate. După ce a săvârşit odioasa crimă, acesta i-a furat victimei cerceii şi suma de 2 lei. „Avem o victimă, în vârstă de aproximativ 80 de ani, din localitatea Ivești. Femeia a fost ucisă cu lovituri de topor, iar făptuitorul este un tânăr din localitate. Acesta, după ce a aplicat victimei loviturile de topor, a sustras 2 lei din locuinţa victimei și cerceii acesteia“, a precizat Liliana Istrate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați. În acest caz, se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de omor în concurs cu infracțiune de tâlhărie.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu