Licitaţie de 13 milioane euro pentru modernizarea Bulevardului George Coşbuc Recomandat

Miercuri, 07 Septembrie 2022 09:59
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi informează că a lansat în licitaţie contractul de achiziţie publică pentru obiectivul „Modernizare Bulevardul George Coşbuc, Etapa I - lucrări drum şi reţele edilitare apă-canal - proiectare şi execuţie”, valoarea estimată a investiţiei fiind de 63.928.288 de lei fără TVA, adică aproximativ 13 milioane de euro. Data limită pentru depunerea ofertelor este 10 octombrie 2022.

(Citeşte şi Primăria Galaţi lansează în rafală licitaţii de 25 milioane euro. Palatul Gheorghiu şi Parcul Turn TV pe listă)

Proiectul are în vedere segmentul cuprins între str. Brăilei şi str. Henry Coandă şi prevede în principal următoarele: reabilitarea reţelei de apă; reabilitarea reţelei de canalizare; cămine de vizitare şi refacere branşamente riverani; subtraversări ale străzilor; amenajarea părţii carosabile; reamenajare trotuare; piste pentru biciclişti; amenajarea spaţiilor verzi; lucrări de relocare şi protecţie aferente instalaţiilor de semaforizare, reţele electrice aeriene (coborârea cablurilor în subteran); lucrări pentru preluarea şi evacuarea apelor pluviale; amenajarea străzilor laterale pe o lungime de 25 de metri; realizarea semnalizării prin marcaje rutiere şi indicatoare rutiere.

(Citeşte şi Casa Simion Gheorghiu "desprăfuită" cu fonduri din PNRR)

Termenul de realizare a serviciilor de proiectare este de 6 luni de la data semnării contractului, iar cel de execuţie a lucrărilor este de 30 luni de la data predării amplasamentului. Proiectul este propus pentru finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, precizează municipalitatea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu