"Loverboys" din Târgu Bujor reţinuţi pentru proxenetism Recomandat

Miercuri, 21 August 2019 14:44
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi şi cei ai Poliţiei Oraşului Târgu Bujor au efectuat şase percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi şi oraşul Târgu Bujor, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

"Au fost găsite şi ridicate un autoturism de lux, despre care există date că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi suma de 1.450 euro. Totodată, au fost puse în executare trei mandate de aducere, pentru trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 38 de ani, toţi din oraşul Târgu Bujor, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Din cercetări a reieşit că, din anul 2012 până în prezent, folosind metoda «Loverboy», aceştia ar fi racolat 10 tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, pe care le-ar fi transportat în străinătate (Italia, Spania, Belgia, Austria, Elveţia), unde, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat să practice prostituţia în beneficiul lor, prejudiciul creeat fiind de aproximativ 80.000 de euro", a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Cei trei au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu