Maldăr de gunoaie, aruncate intenţionat, la Tirighina Recomandat

Vineri, 03 Iulie 2020 14:25
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În timpul acţiunii de patrulare, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului, au constatat că o societate comercială cu punctul de lucru în Galaţi, zona Tirighina, în calitate de generator de deşeuri, a abandonat pe terenul din vecinătate, deşeuri (plastic, ambalaje din hârtie şi carton, folii de plastic cu eticheta operatorului, suporţi sârmă sudură şi textile îmbibate cu ulei), afectând astfel o suprafaţă de aproximativ 300 mp.
Persoana juridică a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 211/2011, privind regimul deşeurilor, şi s-a dispus măsura de ridicare a deşeurilor depozitate şi curăţarea terenului.
La câteva zile după aplicarea sancţiunii, operatorul economic a igienizat terenul pe care poliţiştii locali, la momentul verificării, au găsit o cantitate impresionantă de deşeuri.
În primele şase luni ale anului 2020, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului, pentru depozitare/abandonare/aruncare deşeuri, a aplicat un număr de 53 de sancţiuni în valoare de peste 50.000 lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu