Masca la control! Razii în piețele din Brăila și Galați (FOTO) Recomandat

Sâmbătă, 17 Octombrie 2020 13:43
Publicat în Eveniment

Polițiști, în civil și în uniformă, jandarmi, dar şi polițiști locali au periat zonele agolmerate din cele două orașe, Brăila și Galați.

Într-o aglomerație de nedescris, brăilenii erau în număr mare în Piața Centrală a orașului. Oamenii nu aveau cum să păstreze niciun fel de distanțare socială, cât despre purtatul măștii, ea era deobicei folosită corespunzător la apariția polițiștilor. Inițial, agenții, chiar și în civil, au avut o atitudine de îndrumare și atenționare.

Comercianții erau destul de revoltați, pe deoparte pentru că le alungau clienții, dar și pentru că aceste controale nu se fac și în mall-uri. Chiar și în hala acoperită cu produse din carne și brânză, distanța celor de la rând nu respecta însemnele de pe jos, toți voiau să cumpere cât mai repede.

Situație asemănătoare și în Piața Centrală din Galați, unde controlul a început o oră mai târziu. Polițiștii în civil reușesc să surprindă vânzători fără mască, dar și fără acte, chiar dacă majoritatea aveau mască. Erau destui oameni și în Piața Micro 19 care nu purtau masca corect, dar în număr mai mic.

Astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare. Până la lăsarea frigului, piețele agroalimentare vor fi în fiecare weekend aglomerate și cu risc sporit de răspândire a virusului.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu