Microbuz semnalat furat din Slovacia, depistat la P.T.F. Galaţi-rutier Recomandat

Vineri, 23 Septembrie 2022 15:15
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un microbuz declarat furat din Slovacia.
În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 02.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier - I.T.P.F. Iaşi s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei doi bărbaţi, ambii cu dublă cetăţenie (Bulgaria şi R. Moldova), călătorind cu un microbuz înmatriculat în Bulgaria.
La controlul de frontieră poliţiştii de frontieră au constatat prezenta unor modificări la seria de şasiu poansonată pe autovehicul.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul de înmatriculare al autovehiculului este semnalat ca bun supus confiscării, semnalare introdusă de Bulgaria. Totodată, prin intermediul computerului de bord a fost descoperită o altă serie de şasiu care corespunde unui alt vehicul semnalat ca fiind furat din Slovacia.
Cu privire la aspectele constatate, şoferul a declarat că autovehiculul nu îi aparţine şi că l-a împrumutat de la un prieten.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 55.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu