Minoră din Galați găsită de polițiști după ce plecase de acasă Recomandat

Joi, 26 Noiembrie 2020 15:15
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie, din municipiul Galaţi, a sesizat Secţia 4 Poliţie Galaţi, cu privire la faptul că, în seara zilei de 20 noiembrie, fiica sa, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul, de pe strada Grigore Ventura, şi nu a mai revenit. Aceasta a mai precizat că fiica sa i-a trimis, în dimineaţa în care a făcut sesizarea, două mesaje de localizare tip S.O.S., prin intermediul unei aplicaţii de pe internet, după care şi-a închis telefonul şi nu a mai putut fi contactată.

Având în vedere modalitatea de sesizare precum şi situaţia de fapt descrisă de mama minorei, existând suspiciunea că minora ar putea fi victima vreunei infracţiuni, aceasta a fost dată în urmărire naţională, poliţiştii întocmind un dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate, efectuând toate activităţile necesare pentru depistarea ei.

La data de 25 noiembrie a.c., în urma activităţilor investigative şi de cercetare penală, în care au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie, cu sprijinul Biroului Investigaţii Criminale Galaţi, Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi - Biroul Urmăriri, Biroului Operaţiuni Speciale Galaţi şi Dirceţiei Operaţiuni Speciale Bucureşti, minora a fost depistată, pe raza municipiului Galaţi, la domiciliul unei alte tinere de 20 ani.

Totodată s-a stabilit faptul că minora a plecat în mod voluntar de la domiciliu, aşa cum mai făcuse şi în alte ocazii, din cauza neînţelegerilor avute cu părinţii şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni, astfel încât sesizarea cu privire la fapta de lipsire de libertate a fost nefondată. Minora a fost reintegrată în familie, fiind sesizată, totodată, Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu