Mitingul PSD de la Galaţi dă peste cap traseele de autobuz Recomandat

Vineri, 10 Mai 2019 16:07
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Societatea Transurb S.A. a anunţat, vineri, 10 mai 2019, că mijloacele de transport în comun repartizate la traseele de autobuz 12, 23, 24 şi 34 vor circula deviat pe data de 11 mai 2019, în intervalul orar 08:00-14:00, ca urmare a întreruperii circulaţiei rutiere pe bulevardul George Cosbuc, pe tronsonul cuprins între interesecţia cu strada Brăilei şi intersecţia cu strada M. Kogălniceanu, subiect despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Mitingul PSD blochează traficul, sâmbătă, pe bd. Coşbuc".

10Transurb

Potrivit Transurb, traseele menţionate vor fi deviate astfel:

Traseul 12:
- Tur (Piaţa Centrală - Metro): strada Brăilei - strada Constructorilor - strada Gheorghe Doja - strada George Coşbuc;
- Retur (Metro - Piaţa Centrală): strada George Coşbuc - strada Gheorghe Doja - strada Constructorilor - strada Brăilei - Inelul de Rocadă - strada Brăilei.

Traseul 23:
- Tur (Auchan - Carrefour): strada Brăilei - strada Constructorilor - strada Gheorghe Doja - strada George Coşbuc;
- Retur (Carrefour - Auchan): strada George Coşbuc - strada Gheorghe Doja - strada Constructorilor - strada Brăilei.

Traseul 24:
- Tur (Damen - Carrefour): strada Brăilei - strada Constructorilor - strada Gheorghe Doja - strada George Coşbuc;
- Retur (Carrefour - Damen): strada George Coşbuc - strada Gheorghe Doja - strada Constructorilor - Inelul de Rocadă - strada Brăilei.

Traseul 34: 
- Tur (Micro 13 - Intfor): strada Brăilei - strada Constructorilor - strada Gheorghe Doja – strada George Coşbuc;
- Retur (Intfor - Micro 13): strada George Coşbuc - strada Gheorghe Doja - strada Constructorilor - strada Brăilei - Inelul de Rocadă - strada Brăilei.

Transurb precizează că mijloacele de transport public care vor deservi traseele deviate vor opri în staţiile de pe străzile menţionate mai sus.

Reamintim că Partidului Social Democrat (PSD) îşi prezintă sâmbătă, 11 mai 2019, la Galaţi, candidaţii la alegerile europarlamentare. Mitingul, la care va fi prezent şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se va desfăşura pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, în intervalul orar 08:00 - 14:00. Pe surse, reporterii noştri au aflat că se mizează pe o participare masivă a susţinătorilor partidului de guvernământ, peste 30.000 de oameni.

Citeşte pe aceeaşi temă şi: Ce recomandă Jandarmeria pentru mitingul PSD de la Galaţi

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu