×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 330

Moş Nicolae a ajuns cu daruri şi promisiuni la Fundaţia Familia

 
Luni, 09 Decembrie 2013 02:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Moş Nicolae a ajuns cu desaga plină la cei 50 de copii care frecventează Centrul de Zi al Fundaţiei Familia. În urma acţiunii caritabile organizate în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, la care au participat, în special, mămici însoţite de copii, s-au strâns sacoşe întregi pline cu hăinuţe, jocuri şi jucării, dulciuri, pături şi lenjerii. Evenimentul a avut în centrul atenţiei copilul, mai exact o prezentare de modă cu haine pentru prichindei lucrate la comandă într-un atelier de lux din Galaţi. Pentru copiii care au participat la eveniment a fost o lecţie de generozitate şi bunătate.
A doua zi, darurile au ajuns la destinaţie şi au fost primite cu mare bucurie, iar copiii au promis că vor fi la fel de cuminţi, pentru ca Moş Crăciun să vină la fel de încărcat. Copiii care sunt înscrişi la Centrul de Zi au vârste cuprinse între 7 şi 14 ani şi provin din familii nevoiaşe.

Primarul promite extinderea activităţii centrului
 
Ajuns în vizită la centru, primarul Marius Stan promite că se va mări capacitatea acestuia, după lucrările de modernizare la mansardă: „Pentru anul viitor sigur va exista posibilitatea acordării fondurilor pentru lucrări de reabilitare şi modernizare la  mansardă pentru că este mare nevoie”. Directoarea centrului vrea ca acest spaţiu să fie destinat preşcolarilor şi copiilor de grădiniţă. „Am încercat anul trecut să facem o serie pentru preşcolari, dar nu am avut posibilităţi să continuăm pentru că nu am avut mobilier, spaţiu, jucării. Ei fiind mici şi neavând teme de făcut, se plictiseau repede. Sper ca în scurt timp să putem valorifica mansarda, ca să primim şi copii preşcolari”, explică Mariana Robea. Discuţii despre valorificarea spaţiului de la mansarda clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Fundaţia Familia au avut loc şi cu city-managerul Aurel Vlaicu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu