Naşul Savin din Buşteni i-a adus fanfara la poartă finului Lucian Bute

Luni, 03 Martie 2014 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucian Bute, fostul campion mondial la box a avut vineri, de ziua lui, o surpriza de zile mari făcută chiar de naşul Emanoil Savin, primarul din Buşteni. Lucian Bute s-a trezit că în faţa casei sale din Pechea, unde petrecea în familie împlinirea celor 34 de ani, să se audă muzică de fanfară. Când a ieşit a dat nas în nas cu naşul Savin şi cu naşa dar şi cu fanfara. Bute şi-a făcut cruce când a văzut că ditai fanfara a fost adusă până la el pe uliţă să îi cânte de ziua lui. „Nu mi-a venit să cred. Am auzit cum cântă o fanfară şi am ieşit să văd ce e. Ştiam că vine naşul, dar nu mă aşteptam să îmi facă o surpriză ca asta”, spunea Lucian Bute.
Dupa ce i-a dat un cadou de firmă, naşul Savin l-a invitat pe fin la Costache Negri, la o petrecere cu rasol de cocoş şi plăcinte, în casa părintească a lui Savin.
„Să trăiască şi să fie sănătos şi să ne facă în continuare mândri. I-am adus fanfara special de la Constanţa şi bănuiam că o să-i placă şi nici măcar nu ar fi avut cum să bănuiască ce am de gând să fac. Dar, cum am spus, petrecerea nu se opreşte aici. La Costache Negri, la casa mea părintească, am pregătit petrecere mare, pe care o începem de obicei cu rasol de cocoş şi plăcinte. Aşa e obiceiul nostru”, a spus Emanoil Savin.
Maricica şi Ştefan Bute, părinţii lui Lucian Bute, dar şi soţia sa, Elena, au fost la fel de surprinşi de fanfara adusă de naş. După ce a cântat în faţa porţii lui Bute, fanfara, în marş, a mers pe uliţele din Pechea, de a ieşit toată lumea la porţi. Apoi s-a mers spre Costache Negri. Oaspeţii lui Savin, cel mai de seamă fiind finul Bute, au fost primiţi cu un pahar de vin şi „poale-n brâu”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu