Negociere directă privind deszăpezirea drumurilor judeţene la Galaţi

 
Marți, 31 Octombrie 2017 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costel Fotea, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nici o firmă nu s-a interesat de contractul pentru deszăpezirea drumurilor judeţene, iar din acest motiv, s-au început negocieri directe cu societăţile care s-au ocupat în anii precedenţi de dezsăpezire.
El a spus că nu este uşor să faci deszăpezire, dar au fost începute negocieri directe cu firmele care s-au ocupat anii precedenţi de acest lucru.
"Au început negocierile pe caietul de sarcini, numărul de utilaje, şi aşa cum stau lucrurile, eu sunt sigur, dar să-mi iau şi o marjă de siguranţă, că până la 10 - 14 noiembrie vom avea firmă de deszăpezire, pe o negociere directă. În paralel, va fi şi achiziţia pentru desemnarea unui operator pe o perioadă mai lungă. Dar ca să nu lăsăm judeţul nedeszăpezit, o să recurgem la această metotă de negociere directă. Până va fi închisă procedura de achiziţie sper să vină un operator, pentru că la prima licitaţie nici măcar nu ne-a întrebat cineva cum ne cheamă”, a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.
Contractul multianual pentru deszăpezire aferent iernilor 2017-2018, 2018-2019 şi 2019-2020 ce a fost scos la licitaţie de Consiliul Judeţului Galaţi are o valoare de circa 9,5 milioane de lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu