Noi blocuri finalizate în campusul social din cartierul Micro 17 (FOTO) Recomandat

Luni, 17 Februarie 2020 12:47
Publicat în Eveniment

Primăria municipiului Galaţi a anunţat, astăzi, luni, 17 februarie 2020, că s-au încheiat lucrările în campusul social din cartierul Micro 17, după ce au fost finalizate blocurile M12-M14 şi s-a realizat de asemenea şi alimentarea cu energie electrică a tuturor imobilelor.

În cele trei blocuri nou construite sunt 72 de locuinţe, cu una şi două camere, cu suprafeţe redimensionate, cuprinse între 41 şi 54 metri pătraţi, faţă de locuinţele blocurilor existente, unde dimensiunile apartamentelor variază între 15,5 metri pătraţi (o cameră) şi 28,5 metri pătraţi (3 camere). La parter, noile blocuri de locuinţe sunt prevăzute cu apartamente special amenajate pentru persoane cu dizabilităţi. Lucrările, în valoare de aproximativ 9,6 milioane de lei, au fost executatate de S.C. Vega 93 S.R.L. şi S.C. House Consult S.R.L.

De asemenea, municipalitaea precizează că s-a încheiat şi procedura de predare către S.C. Electrica S.A. a obiectivului de investiţii intitulat „Alimentare cu energie electrică a locuinţelor sociale din cartier Micro 17, Galaţi”. Astfel, toate blocurile de locuinţe din campusul social au fost racordate la reţeaua electrică, lucrările în valoare de 5,9 milioane de lei fiind executate de către S.C. Luxten Lighting Company S.R.L. Bucureşti.

În total sunt 600 de locuinţe în cele 14 blocuri din campusul social. Blocurile M1-M11 sunt locuite de către chiriaşi. În perioada următoare se vor elibera repartiţii şi pentru blocurile M12-M14 şi vor fi întocmite contractele de închiriere. Valoarea lucrărilor realizate în campusul social din Micro 17 este de 50.282.714,04 lei.

VEZI FOTO în Galeria de imagini de mai jos! ↓↓↓

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu