Noile tipuri de abonamente Transurb, disponibile de luni! Recomandat

Vineri, 26 Martie 2021 13:41
Publicat în Eveniment

Gălăţenii care călătoresc cu mijloacele de transport în comun şi au abonamente ce expiră în perioada imediat următoare îşi pot reîncărca, anticipat, noile tipuri de abonamente la cabinele Transurb începând cu data de 29 martie 2021, informează Primăria municipiului Galaţi.

„Recomandăm pe această cale, pentru evitarea aglomeraţiei, ca persoanele interesate să se prezinte în apropierea termenului de expirare a actualelor abonamente. Cele emise anterior cu termen de valabilitate ce trece de data de 1 aprilie vor fi în mod automat transformate în abonament «PLUS NOMINAL 1» (călătorii cu durata de 60 de minute, nelimitate, timp de o lună). Abonamentele îşi păstrează termenul de valabilitate iniţial (respectiv, până la data de expirare). Reamintim că începând cu data de 1 aprilile, abonamentul pe toate liniile va fi similar celui cu călătoriile nelimitate din prezent şi va costa tot 90 de lei. Abonamentul pe o linie care costă 50 de lei va fi înlocuit de cel de 45 de lei sau de 55 de lei“, precizează municipalitatea.

Tipurile de abonamente pot fi consultate în Galeria de imagini de mai jos! ↓, cu precizarea că: „PLUS NOMINAL este abonamentul cu număr nelimitat de călătorii în intervalul de valabilitate al abonamentului (netransmisibil) ce poate fi încărcat doar pe card nominal; BASIC este abonamentul cu număr limitat de călătorii în intervalul de valabilitate al abonamentului (transmisibil, dar în condiţiile încărcării pe un card nenominal) - un abonament BASIC încărcat pe un card nominal este permis, dar îşi pierde caracterul de transmisibilitate, putând fi utilizat doar de titularul cardului; toate abonamentele includ card ce are şi facilitate de portofel electronic reîncărcabil“, menţionează Primăria Galaţi.

Citește și Transurb introduce biletul de 60 de minute

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu