Nominalizări la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie 2022 Recomandat

Joi, 06 Octombrie 2022 12:52
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zece profesori şi antrenori vor primi şi în acest an Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemţoi (foto ↑) şi o sumă în valoare de 8.000 de lei. Nominalizările se depun online până în 31 decembrie 2022 AICI!

Programul se organizează anual, începând din 2010, din dorinţa de a atrage atenţia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viaţa discipolilor lor, au descoperit şi au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii paşi, al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor. Programul este organizat de Fundaţia Pentru Comunitate din fondurile asigurate de Compania MOL România.

"Pot fi nominalizaţi acei profesori, antrenori, mentori care au reuşit şi reuşesc să stimuleze copii talentaţi, care îi pregătesc pentru a face faţă competiţiilor, care caută în permanenţă posibilităţile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizaţi acei profesori, antrenori, mentori a căror excelenţă educativă a condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate. Dacă îi cunoaşteţi, nominalizaţi-i la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie. Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât şi în numele unui grup", transmit organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Detalii şi formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundaţiei Pentru Comunitate. Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti.

Reamintim că laureaţii Premiului Mentor din Galaţi, la ediţiile precedente, sunt Agriela Monica Măciuceanu, profesor canto - 2020 și Rău Petre, literatură şi matematică - 2015.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu