Noul director general al Clubului Sportiv Municipal Galaţi, Radu Cosca, schimbă strategia Recomandat

Marți, 15 Octombrie 2019 11:57
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Galaţi are un nou director general începând de vineri, 11 octombrie 2019. Numirea a fost făcută prin ordin al Primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu. Noul director este Radu Cosca, om de afaceri şi consilier local ALDE, care îl înlocuieşte astfel pe Dumitru Marius Cosoreanu care a avut statut de director interimar.

"Îmi propun să aduc schimbări în viziunea şi strategia clubului, în primul rând prin dezvoltarea centrului de copii şi juniori la toate ramurile sportive, din cele 9 secţii. În al doilea rând îmi propun atragerea de fonduri financiare în afara celor bugetate de Consiliul Local şi aici mă refer la contracte de sponsorizare, reclamă, publicitate, dar şi prin vânzarea de bilete. Până la urmă noi trebuie să producem un spectacol sportiv la care iubitorii de sport trebuie să participe achiziţionând bilete", ne-a declarat Radu Cosca.

CSM Galaţi este cel mai mare club polisportiv din Galaţi şi a fost înfiinţat în anul 2018 prin hotărârea Consiliului Local al muncipiului Galaţi şi este o institiţie publică de interes local cu personalitate juridică, afiliată la federaţiile sportive naţionale de specialitate. În cadrul CSM Galați funcţionează 9 secţii sportive, 22 de ramuri sportive din care 11 discipline individuale şi 11 discipline pe echipe. Clubul are 318 sportivi legitimaţi, 36 de antrenori specializaţi, 31 de participări la competiţiile naţionale şi 16 sportivi promovaţi în loturile naţionale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu