Noul site al Primăriei Galaţi plătit din iunie, nici până azi implementat

 
Duminică, 31 Decembrie 2017 00:00
Publicat în Eveniment

Site-ul Primăriei municipiului Galaţi este în forma actuală de vreo 10 ani de zile. Atunci poate că era ”în trend”, dar cum informaţiile se acumulează,iar legislaţia românească prevede ca admininstraţiile locale să pună în practică Transparenţa decizională, dar obligă şi la publicarea unui număr important de informaţii ce trebuie să stea la dispoziţia cetăţenilor, pagina de internet a primăriei gălăţene este depăşită atât din punct de vedere tehnic, cât şi al designului. Tocmai de aceea, cu fală şi mândrie, în luna iunie 2017, deci în urmă cu jumătate de an, edilii municipiului se mândreau cu lansarea pachetului de identitate vizuală a Galaţiului. S-a lansat atunci noul logo al oraşului, precum şi manualul de brand. Achiziţia de atunci s-a făcut pentru ”servicii proiectare de site-uri www – Branding şi Identitate vizuala a Municipiului Galaţi” şi a fost adjudecată de societatea IV Future SRL pentru suma de 38.000 lei (fără TVA), iar durata contractului era de 20 zile.
Ei bine, nici după jumătate de an, ”serviciile de proiectare de site-uri www” plătite de municipalitate nu se văd a fi prestate, căci faţa paginii de internet a Primăriei e acceaşi. De altfel, în manualul de branding conceput de IV Future SRL era prezentată interfaţa site-ului, însă gălăţenii plătitori de taxe, doar cu asta au rămas, cu o prezentare.
De la Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi ni s-a comunicat că informaticienii instituţiei nu au avut timp să implementeze noua interfaţă din cauza problemelor ce au tot apărut odată cu mutarea în noua Primărie. Reamintim că inaugurarea noii clădiri a Primăriei a avut loc pe 30 august 2017.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu