O avarie a Apă Canal a lăsat Ţiglina I şi Ţiglina II fără curent

 
Miercuri, 29 Iulie 2015 08:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Electrica Galaţi a anunţat că întreruperile de distribuţie a energiei electrice înregistrate în această dimineaţă în zonele Ţiglina I şi Ţiglina II au fost cauzate de o avarie la reţeaua de apă aparţinând S.C. Apă Canal, care a inundat un post de transformare al Electrica SDEE Galaţi. 

„La ora 7:03 a fost înregistrat incidentul, iar la ora 9:21 echipele Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi, cu eforturi susţinute, au remediat parţial avaria. În urma acestui eveniment nedorit au fost afectaţi aproximativ 10.000 de consumatori. Avaria va fi lichidată total după ce S.C. Apă Canal va reuşi să remedieze defecţiunea la reţeaua de apă, iar SDEE Galaţi va putea repune în siguranţă instalaţiile sub tensiune. La ora 14:00 mai erau nealimentaţi cu energie electrică blocul I1 de pe Strada Brăilei şi Clinica Stomatologică din Ţiglina I.

De asemenea, la ora 12.30, din cauza temperaturilor foarte ridicate, o zonă de vegetaţie a luat foc în zona DN 26, între localităţile Tuluceşti şi Vânători. Pompierii au intervenit imediat, dar pentru siguranţa cetăţenilor au solicitat întreruperea temporară a distribuţiei cu energie electrică. În urma acestui incident au fost afectaţi aproximativ 250 de consumatori din zonă. Liniile au fost reconectate începând cu ora 13:00.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu