O bâtă şi o bară metalică ţinute în portbagaj i-au adus dosar penal unui şofer gălăţean Recomandat

 
Luni, 10 August 2020 12:14
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cursul serii de 09 august a.c., în intervalul orar 21.00 -24.00, poliţiştii gălăţeni au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Galaţi, având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă. In cadrul acţiunii au fost oprite în trafic şi verificate mai multe autoturisme, poliţiştii constatând, in 17 cazuri, abateri contravenţionale la regimul rutier pentru care au aplicat tot atâtea sancţiuni. De asemenea, în cazul a doi conducători auto, depistaţi la volan sub influenţa alcoolului, au fost suspendate permisele de conducere.
Totodată, cu ocazia verificării unui autoturism oprit în trafic, poliţiştii au găsit, în portbagajul acestuia, o bâtă din material lemnos şi o bară metalică, motiv pentru care i-au întocmit tânărului conducător auto, de 23 de ani, dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
Cu ocazia aceleeaşi acţiuni, poliţiştii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Tecuci, căutat de autorităţile italiene, din data de 11.03.2020, în vederea participării la o procedură judiciară.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu