O femeie a murit şi alte 5 persoane au fost rănite în accidente pe contrasens, la Galaţi Recomandat

Miercuri, 25 Ianuarie 2023 15:03
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La data 23 ianuarie 2023, în jurul orei 07:03, pe DJ 251, în interiorul localităţii Cuza Vodă, din judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia au fost rănite 3 persoane.
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 68 de ani, din comuna Cudalbi, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, dinspre localitatea Pechea către localitatea Slobozia Conachi, când a ajuns la intersecţia cu strada Alexandru Ioan Cuza, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 53 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 68 de ani şi a unui tânăr de 18 ani, pasager pe bancheta din dreapta faţă, respectiv, rănirea gravă a unei femei, cu vârsta de 70 de ani, pasageră stânga spate în acelaşi autovehicul. Toate persoanele rănite au fost preluate şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Galaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, ca urmare a leziunilor suferite, femeia de 70 de ani, a decedat la spital.
La testarea alcoolscop a celor doi conducători auto rezultatul a fost negativ.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Apoi, la data 24 ianuarie 2023, în jurul orei 08:30, pe DJ 254C, în interiorul localităţii Adam, din judeţul Galaţi, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia a fost rănită o persoană.
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor – Formaţiunea Rutieră s-a stabilit că un bărbat, cu vârsta de 60 de ani, din satul Ştinţeşti, comuna Drăguşeni, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254 C, în interiorul satului Adam, având direcţia de deplasare către localitatea Bălăbăneşti, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la stânga, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 38 de ani, domiciliat în satul Adam.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 38 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorii auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă.

Un alt eveniment rutier a avut loc la data 24 ianuarie 2023, în jurul orei 10:40, pe DJ 251, în interiorul localităţii Cudalbi, din judeţul Galaţi, în urma căruia au fost rănite două persoane.
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci s-a stabilit că un tânăr, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Rediu, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 251, în interiorul localităţii Cudalbi, având direcţia de deplasare către localitatea Valea Mărului, la efectuarea unei manevre de depăşire a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 43 de ani, domiciliat în comuna Griviţa.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto de 43 de ani şi a unui bărbat, cu vârsta de 82 de ani, aflat pe bancheta dreapta faţă. Cei doi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorii auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. De asemenea, la spital au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu