Oferte de locuri de muncă pentru absolvenţii gălăţeni Recomandat

Joi, 04 Octombrie 2018 16:54
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi organizează, la fel ca în fiecare toamnă, "Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi", eveniment dedicat în primul rând acestora, "acum fiind pregătiţi să treacă de la perioada de formare teoretică la cea de valorizare practică a cunoştinţelor dobândite, prin integrarea în câmpul muncii", aşa cum se arată într-un comunicat al AJOFM Galaţi. Evenimentul va avea loc vineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 09.00.
Astfel, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ pot confirma participarea, numele delegatului, locurile de muncă vacante pe meserii şi numărul acestora, până la data de 18 octombrie 2018, ora 14.00, la telefonul, pe adresa de mail sau la sediul AJOFM Galaţi, pentru rezervarea standurilor.
Evenimentul se va desfăşura simultan în două locaţii astfel: în municipiul Galaţi, în holul Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi şi în municipiul Tecuci, la sediul ALOFM Tecuci.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu