Olanda caută români pentru sortarea bulbilor de flori Recomandat

 
Miercuri, 16 Mai 2018 01:30
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi prezintă lista locurilor de muncă vacante din străinătate. Astfel, în această perioadă, prin intermendiul reţelei Eures sunt disponibile 1.295 de posturi. Olanda este una dintre ţările care oferă cele mai multe locuri de muncă.
Printre acestea se numără 50 de posturi pentru operator la maşini pentru bulbi de flori şi 50 de posturi pentru sortarea şi împachetarea bulbilor de flori. În ambele cazuri se lucrează cu un angajator cu o poziţie stabilă pe piaţă, se cere disponibilitate de a lucra în perioada iunie - octombrie, perioada contractuală, şi cunoaştere limbii engleze la un nivel satisfăcător. Se asigură cazare conform standardelor SNF, contra sumei de 81 euro/saptămâna, care include toate cheltuielile, asigurarea medicală este plătită de angajator cu suma de 18,13 euro/săptămână, plus bonusuri pentru şoferi, deţinerea unui permis de conducere reprezintă un avantaj. Salariul este oferit în funcţie de vârstă, astfel pentru cei care au 18 ani se oferă 7,60 euro brut/oră, pentru cei care au 19 ani se oferă 8 euro brut/oră, pentru cei care au 20 de ani se oferă 8,35 brut/oră, iar pentru cei care au peste 21 de ani se oferă 9,59 euro brut/oră. Plata se face săptămânal.
Termenul de valabiltate al ofertei este până la data de 30 mai 2018. Cei interesaţi pot obţine informaţii la sediul AJOFM Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu